söndag 3 februari 2013

Missing out

När jag var liten, så kunde jag ha svårt att somna emellanåt. Tanken på vad mamma och pappa kanske hittade på när man hade gått och lagt sig, tänk om de såg en spännande film, åt godis eller gjorde något annat som man helt enkelt missade om man låg där i sängen och sov. Fast nu såhär många år efteråt så nej de gjorde inte så himla mycket trevligt. Kanske för att vi då bara hade två kanaler på vår teve, för att sockret inte riktigt hade gjort insteg på marknaden, vidare var inte öl och vin något som man drack varenda helg - utan bara till fest. Av det skälet så var det väl många gånger jag kom upp och helt enkelt fann dem sittandes skrivandes räkningar, planerade veckomatsedlar eller annat mindre kul.

Problemet är väl att idag så är det så mycket mer som ska vara fest, det är fredagsmys, lördagsgodis, söndagsstek, vin, godis, läsk och en massa andra aktiviteter som ska få plats på ett par ynka dagar.

Så vad ska man säga när det kommer ett litet yrvaket troll nerför trappan, som försiktigt kikar runt hörnet för att hitta mamma och pappa i soffan i full färd med att spela på PS3:an, moffa ostbågar, godis och ett glas vin. När denna lilla person sedan myser sig ner i soffan och längtansfullt tittar ner i godisskålen ( i Prinsessans fall) eller när ingen ser stoppar ner handen och petar munnen fyrkantig (i LillMucklans fall). Det är ganska svårt att motivera två små barn att de faktiskt behöver gå och sova då, särskilt som de vet att mamma och pappa faktiskt gör en massa roliga saker när de ska sova.

Man kanske helt enkelt skulle ha mindre kul på kvällarna?

3 kommentarer:

  1. Hahahaha ...." ååhhh äntligen uppdaterat " tänker hon o kastar sig in i sin favoritblogg för att få läsa om....ostbågar!!!???
    ;0)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men hallå Therese ostbågar är ju livsviktigt, dock var dessa inte av bästa kvalitet, alldeles för färska för det... hade inte legat till sig än ;0)

      Radera
  2. Ja, sega ska dom vara, ¨sådär så dom riktigt fastnar i tänderna. ;)

    SvaraRadera