onsdag 2 februari 2011

Så var det dags igen

Jaha så var det den där dagen igen, dagen innan Prinsessan vet att vi ska iväg och prata, göra ultraljud eller till sjukhuset och sticka fingret. LillMucklan tog sig en titt på storasyster och frågade:"Stanna hos mommo da´?" Till och med tvååringen vet alltså vad som är på g.

Så idag blomstrar kontrollbeteenden, hon ska ha full kontroll på sin värld och nåde det hårstrå som inte är med på noterna.

Två gånger har jag redan startat om henne nu och klockan är i skrivande stund bara 9:30. Startat om genom att bära upp henne i sängen låta henne snutta på nappen och ligga i mörkret och bara andas tills snyftningarna avtar.

Äta tänker hon inte göra idag och det gör ju inte humöret bättre på något sätt. Ser fram emot en dag då jag har en liten ilsk igel som inte släpper sin mamma ur sikte, som klättrar och klänger sig fast och som när hon inte får sitta i knäet hela tiden sparkar, skriker, nyps och slåss. När hon väl har tagit sig upp i knäet så får mamman ingenting göra förutom att hålla om den ylande Prinsessan hårt och nära.

Ännu en dag åt helvete i vår värld.

2 kommentarer: