fredag 27 maj 2011

Hattifnattarna

Eller så skulle rubriken egentligen kanske ha kunnat vara "Prinsessans nya stil". Det är mycket fokus på hattar eller huvudbeklädnader. Jag låter oftast Prinsessan hållas, trots att det innebär att åka till Coop i full prinsessmundering, tomteluva eller min morfars gamla finhatt. Dessutom så har Prinsessan en ganska så säregen klädstil, vilket inte syns på så många bilder dessvärre, men jag tror att ju fler mönster Prinsessan kan matcha desto bättre utstyrsel nog kan sammanfatta det hela. Det senaste är lager på lager klädsel, en t-shirt eller kortärtmad blus över en tröja och så ska det se ut även på natten över pyjamaströjan. Har man klänning kan man gärna kombinera den med både kjol och byxor.

Kan väl säga att Prinsessan minst sagt ser ganska excentrisk ut emellanåt, eller som en granne sa till maken: "De ser så härligt eklektiska ut". Ja så kan man ju kanske också sammanfatta det omvända av less is more och alltid roar Prinsessans utstyrslar någon, fast ibland skulle jag nog önska att folk inte pekade och skrattade så öppet för Prinsessan hon tycker att hon är supertjusig.

2 kommentarer:

  1. Släng dig i väggen Di Leva, här kommer tjejerna med riktigt speciell stil

    SvaraRadera
  2. Hehe tja antingen skulle han gråta för han insåg att han inte var extremast eller så skulle han kunna hämta oändligt mycket inspiration. Eller så skulle Prinsessan ta ännu mer inspiration... hrm..

    Idag är utstyrseln röd långärmad bamsetröja med en ljusrosa söt klänning med rynkade axlar, en blommig hatt och lila byxor, toppat med prinsesskrona, tre halsband och helst en mantel (dvs handduk) över axlarna...

    SvaraRadera