tisdag 22 november 2011

Ät och skänk pengar till en god sak

Ska du bara äta på McDonalds en gång i år så är detta den helgen du bör planera in ditt besök på, 3 miljoner samlades in förra året - stora pengar som betyder allt och ingenting för de familjer som är i behov av detta stöd. Vill du veta mer om just denna helg kan du läsa här

Vi är många, många familjer är så oändligt tacksamma att vi haft tillgång till Ronald McDonald hus. För vår del när vi åkte ner den där fredagen i augusti till Göteborg för fyra år sedan med bara ett kort i handen på vår Prinsessa. Att vi skulle bo någonstans var då det sista vi tänkte på, men tack och lov fanns ett rum redo åt oss på Ronald. Eller nästa gång då vi åkte ner till lucia samma år och blev kvar i tre veckor i Göteborg, över jul och över nyår. Tack för att Huset fanns då... Eller som förra året, då var vi inte nere så länge, men för LillMucklan som kunde leka och röra sig betydde det massor och även för Prinsessan den där sista natten med permis. Vi är så tacksamma för att Huset i Göteborg finns och nu ska det alltså byggas ett till hus - i Uppsala. Tänk vad många familjer som kan få en trygg hemvist där för ett litet slag.

Äter du en annan dag och har någon krona över och känner att du har möjlighet så står ju bössan där bredvid kassan då också. Jag försöker lägga en slant när jag kan och av någon anledning tåras mina ögon alltid. Det är konstigt att något så enkelt som en bössa i plast med ett litet hus kan få fram sådana känslor.

1 kommentar: