onsdag 21 december 2011

21:a december - ulligt

Fortfarande med förhoppningar om mer snö kom så Frosty the Snowman på besök. Den lilla snö som hitintills kommit i år är skrattretande och ser man till väderprognoserna framöver så är det än mer beklämmande. 

Nåja det gör underverk för elräkningen iallafall... Frosty tyckte att barnen skulle fortsätta att pyssla julklappar, för de gjorde ett så bra jobb med detta...

Idag var det dags att handla all julmat, för att trängas på fredag med alla andra som stressar runt kan jag klara mig utan. Ett berg matvaror och många minuter senare var LillMucklan och jag klara, både bildligt och bokstavligt. 

Tryckte in alla varor i kylskåpet och fick sedan en obehaglig överraskning - stopp i avrinningen i kylskåpet igen så rann klägg över golvet. Kul, jättekul eller inte, bara riva ut allt och städa ur kylskåpet... skit skit skit... inte vad jag hade lust eller tid med egentligen.

Nu är tre olika sill inlagd, skinkan kokt och griljerad - det börjar närma sig jul tror jag..

Ovanpå detta så kom det faktiskt en mer än välkommen julklapp från inte mindre än Pierre Robert, en tävlingsvinst från i höstas.Helt fantastiskt tävlade som en tok hela hösten för deras ullkläder älskar Prinsessan, nästan så hon slitit ut ett par leggings redan. För en liten frusen tjej som allt som oftast är blå om fingrar och tår är ullkläder nästan ett måste. Ullkläder som inte kliar, skaver eller på annat sätt är osköna. Tummen upp för paketet som inte bara innehöll en långärmad tröja och leggings utan även en väpnarluva, en buff, två par olika strumpor och en vanlig mössa. Nu är det ju inte så kallt i vinter så då slipper Prinsessan lager på lager, men ullkläder och en klänning på är inte helt fel det heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar